Fotoshoot

Labrador retriever Elsie vertelt:

“Tja, weer of geen weer, vanmorgen al op stap geweest met mijn maatjes voor een fotoshoot. Ik vorm samen met D. binnen Reddingshonden Team Zeeland een combinatie die zoekt naar vermiste personen.

“Een fotoshoot?”, vraag jij je misschien af? Ja, een fotoshoot, niet zozeer omdat ik fotogeniek ben, maar omdat mijn geleider D. een interview heeft gegeven over de inhoud van ons mooie werk. Dit vraaggesprek verschijnt in het ZLM Magazine van maart 2024.

Bij zo’n interview horen natuurlijk bijpassende foto’s, vandaar dat we al vroeg op pad waren. Er werden staatsieportretten gemaakt, maar ook actiefoto’s. Gelukkig konden we voor de actiefoto’s iemand vinden die wel wilde liggen als “vermiste”, en dat bij deze lage temperaturen! De actiefoto’s waren snel geschoten, want ik vond de ”vermiste persoon” meteen, echt een makkie.

Al met al een geslaagde ochtend achter de rug. Nu afwachten of ik straks nog anoniem over straat kan, want het Magazine valt bij 220.000 huishoudens in Zeeland en Brabant op de deurmat.

Groetjes Elsie😊”

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT