Waterdagen mei 2023

Wat hebben we weer een fijne dagen achter de rug op 11 en 12 mei jl. en wat hebben de aanwezige combinaties veel geleerd. Duidelijk is dat er weer heel grote stappen zijn gemaakt. Wennen aan de geur van “dood”, wennen aan het water ingaan, wennen aan een object dat steeds dieper in het water gevonden moet worden, wennen aan een nieuwe manier van verwijzen, bootgewenning, zwemmen, in het water springen, er is heel hard gewerkt! De eerste dag boften we heel erg met het weer, droog en redelijk zonnig. De tweede dag was het kouder en natter, maar daarom niet getreurd. Lekker gewerkt hebben we toch!

Ook de avonden waren de moeite waard. Op woensdagavond interessante theorie over waterwerk en op donderdagavond een heel geslaagd programma van de evenementencommissie. Teamwerk en -building kwamen aan de orde, een beetje competitie, inprenten van het NATO-alfabet, en heel erg veel lachen, lol en plezier! Want bedenk maar eens even hoe je een konijn tekent als dat je in NATO-alfabet wordt gevraagd, of hoe je elkaar behoedt voor “poef” of wat je over jezelf zou willen vertellen wat niet waar is …

Het gezamenlijk opruimen was snel gebeurd, de materialen (boot en trailer) goed onderhouden ging stukken sneller en makkelijker door een heel handige doorspoelklem, aangeschaft door de werkgroep materialen. Weer een mooie investering!


Dank aan de coaches, de ondersteuners, de opbouwers, de evenementencommissie
en de deelnemende combinaties, die er met zijn allen voor hebben gezorgd dat we
topdagen achter de rug hebben!

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT