Kick off: Reddingshonden Team Zeeland

Op woensdag 8 januari werd met clubleden en familie het glas geheven ter gelegenheid van onze naamsverandering en de lancering van de nieuwe website. Daarbij is ook de nieuwe kledinglijn gepresenteerd.

Vanwege een krachtigere profilering van het werk waar wij voor staan en de vindbaarheid van ons team hebben we de afkorting RHWZ – Reddingshonden Werkgroep Zeeland – achter ons gelaten. We zijn overgegaan tot de naam: Reddingshonden Team Zeeland.

Zoals u ziet is het logo aangepast. De kenmerkende hondenkoppen zijn behouden en zo ook de bekende oranje kleur. De streep en de golfjes symboliseren het zoeken op vlaktes en water. Het geheel is in combinatie met de veranderende naam gerestyled.

Onze visie is hetzelfde gebleven: het vinden van vermiste personen waarvoor wij geleiders met honden opleiden tot inzetbare combinaties die dit werk op een professionele wijze uitvoeren. De kwaliteit waarvoor wij altijd staan blijft onveranderd.

De zoekteams en de bij de organisatie behorende bestuursgroep en ondersteuners zijn dezelfde gebleven. Vanzelfsprekend blijven we samenwerken met politie en brandweer en de SRO – Samenwerkende Reddingshondenorganisatie.

Wij – Reddingshonden Team Zeeland – wensen u een gezond en productief 2020. Ook dit jaar staan wij weer graag voor u klaar.

  

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT