HOND in BEELD 6

We gaan al onze honden, die zo hard en gepassioneerd werken binnen Reddingshonden Team Zeeland, aan jullie voorstellen in de loop van de tijd. Dat verdienen ze, om extra in het zonnetje gezet te worden.

Aan de ranke, atletische bouw van Bailey is wel te zien, dat het een werkhond pur sang is. Een Field Trial labrador retrieverteefje, 2 jaar jong. Deze goede werkster doet naast het reddingshondenwerk ook nog jachttraining. In de toekomst zal ze ook aan jachtdagen deelnemen. En bij ons is ze een van de jonge honden die vol vuur aan het werk is.

Bailey is gehoorzaam, werkwillig en heel leerbaar. Haar geleider begeleidt haar rustig en met respect en dat werpt zijn vruchten af. Want Bailey werkt met veel plezier, zorgvuldig en pikt nieuwe dingen snel op.

Ze heeft onlangs, samen met haar begeleider, het basisexamen behaald. En nu zijn ze samen, als team, aan het werk richting RH-1 examen, weer een nieuwe uitdaging.

Een mooie combinatie die graag, zorgvuldig en goed werkt en mooie stappen voorwaarts maakt, wat willen we nog meer? We zijn daarom heel blij met Bailey en haar geleider!

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT