Sponsoren

Home » Sponsoren

Sponsoren

De ondersteuning van onderstaande sponsoren levert een nadrukkelijke bijdrage om de doelstellingen van Reddingshonden Team Zeeland te behalen.

Ardoer Camping Westhove

Stelt ons het park ter beschikking om te trainen tijdens de novembertraining. Daarnaast zijn we hier welkom voor het houden van diverse vergaderingen.

R&M Autoverkoop

Onderhoud belangeloos de basisverbindingswagen en de trailer van onze boot.

Heerlijkheid van Wolphaartsdijk

Deze landschapscamping aan het Veerse Meer stelt ons jaarlijks in de gelegenheid om onze Waterdagentraining op haar locatie te verzorgen en levert een bijdrage in de kosten voor de stalling van de boot.

FMJ E&I

FMJ, specialist in technische dienstverlening, heeft een trekhaak gesponsord zodat de Basisverbindingswagen ook tijdens een inzet op locatie ingezet kan worden.

Trim-line B.V.

Wij hechten veel waarde aan professionele herkenbaarheid. Trim-line BV heeft voor onze basis verbindingswagen en boot een prachtig signing-ontwerp gemaakt en deze vervolgens gerealiseerd met hoogwaardige 3M materialen.

Finovion - kantoor Breda

Het Finovion kantoor Breda maakt belangeloos de jaarrekening en adviseert op financiële vraagstukken.

Ook het logo van uw bedrijf kan hier staan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Donateurs

In al haar hulpverlening is Reddingshonden Team Zeeland volledig afhankelijk van giften van particulieren, bedrijven en andere organisaties. Ook op kleine schaal zijn mensen die de stichting een warm hart toe dragen van harte welkom.

Zelf geld overmaken

Naast het doneren via het formulier kunt u ook zelf een bedrag overmaken middels internetbankieren. Onze gegevens zijn Triodos bank IBAN: NL59TRIO0390159263. 

Als u geld overmaakt vanaf een bankrekening buiten het Europese SEPA-gebied, heeft u ook de zogenaamde BIC code nodig van onze bank. De BIC code van de onze bank is: TRIONL2U.

Bedankt!

Omdat de banken bij een overboeking géén adres en woonplaats van een gever bekend maken, kunnen wij u helaas vaak NIET persoonlijk bedanken, zoals vroeger wel de gewoonte was. Wij zijn u zeer erkentelijk voor uw donatie.

Vragen

Heeft u vragen over uw gift of wilt u lopende machtigingen wijzigen of opzeggen? Dan kan dat via het contactformulier.

    Ja, ik doneer

    Ik draag het werk van Reddingshonden Team Zeeland een warm hart toe en wil daarom een financiële bijdrage leveren.

    Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.


    € 5€ 10€ 20Anders